Agatha and the Truth of Murder (2019) online subtitrat

Agatha and the Truth of Murder
Agatha and the Truth of Murder (2019)

Agatha Christie, apreciatul scriitor de mister al Marii Britanii, a dispărut timp de unsprezece zile în decembrie 1926. Încă nu se cunosc circumstanțele. „Agatha și Adevărul morții” este imaginea imensă creatoare a regizorului Terry Loane și scriitorul Tim Dalton despre ceea ce s-a întâmplat în acea perioadă de timp. Este o dramă istorică demnă pentru fanii Christie devotați.

Jucată de Ruth Bradley (Rebeliunea), Christie se luptă să-și păstreze căsătoria, în timp ce suferă simultan un blocaj al scriitorului. Bradley o înfățișează pe Agatha Christie cu o profunzime uluitoare, transformând „Regina Crimei” într-o femeie adevărată, stricată de infidelitatea soțului ei și disperată incapacitatea de a-și contura următoarea pagină.

Pe fondul încercărilor sale de a încerca să creeze argumente imprevizibile, Christie este abordată de o femeie numită Mabel Rogers, interpretată de Pippa Haywood (Pride and Prejudice and Zombies). Doamna Rogers are nevoie de ajutorul celui mai astut somnolent amator din Anglia pentru a rezolva uciderea partenerului ei, Florence Nightingale Shore. După ce a lucrat în străinătate ca asistentă de război, fiica zeului Florence Nightingale s-a întors în Marea Britanie, când a fost bătută până la moarte în călătoria cu trenul acasă.

Prin împletirea misterului din viața reală a crimei Florence Nightingale Shore în narațiune, streamerul Netflix creează o presupunere intrigantă că Christie era mai mult decât un simplu detectiv de fotoliu.

Sub numele doamnei Mary Westmacott (nomina de plume Agatha Christie s-a angajat în romanele ei Gâinea pâine și absența în primăvară ), Christie conduce o anchetă privată. Ea invită toți suspecții la un conac de țară sub pretextul împărțirii bogăției regretatului (și ficțiunii) domnului Dower și își dă seama repede că în viața reală misterul are consecințe periculoase.

În 1926, absența Agatha Christie a stârnit o mană la nivel național care a inclus mii de ofițeri de poliție și sute de civili. Tot în drama perioadei, chipul ei este stropit pe coperta fiecărui ziar. În ciuda acestei tulburări, Christie lucrează neobosit cu clientul ei pentru a descoperi cine a ucis pe Florence Nightingale Shore.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 32m 2018 287 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • JetloadRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar