Against the Ice - Deșertul de gheață (2022) online subtitrat

Against the Ice
Against the Ice – Deșertul de gheață (2022)

„Against the Ice” oferă toate senzațiile delirante de dramă de epocă și neliniștea de supraviețuire horror pe care le-ai putea dori de la un film cu acest titlu. Într-o perioadă foarte scurtă de timp, Coster-Waldau și Joe Derrick și-au pus la cale povestea – o adaptare a memoriului exploratorului arctic Ejnar Mikkelsen – Two Against the Ice – ca genul de poveste de aventură a băiatului înspăimântător și cu tonuri înalte, în care cel mai rău poate. și probabil se va întâmpla, mai ales când te aștepți.

Coster-Waldau îl joacă pe Mikkelsen, căpitanul de mare bântuit care îl conduce pe bietul mecanic naiv Iver Iversen ( Joe Cole ) într-o călătorie periculoasă către un cairn (sau „un teanc de pietre pe care se poate vedea de departe”, după cum explică cu ajutor un personaj) departe de nava lor, Alabama, și de echipajul său. Îngropată în acest cairn este o înregistrare scrisă a descoperirilor ultimei expediții daneze. Acel prețuit document sugerează, fără îndoială, că exploratorii danezi, și nu aventurierul american Robert Peary, au descoperit deja granița cea mai nordică a Groenlandei, ceea ce, la rândul său, sugerează că SUA „nu au nicio pretenție” în Arctic, după cum explică Mikkelsen. la Iversen.

S-ar putea să vă întrebați cum sau de ce demonstrarea acestei afirmații extrem de deosebite ar putea fi scopul unei aventuri de acțiune în Arctic despre doi bărbați care trebuie să ucidă un câine sau doi pentru a supraviețui. Derrick și Coster-Waldau dezvoltă imediat așteptările telespectatorilor printr-un dialog plin și economic, cum ar fi atunci când un alt explorator îl avertizează pe Iversen că nu ar trebui să se împrietenească cu câinii, deoarece uneori, dacă este mai rău, trebuie să „împuști în cel mai rău câine” și să-l „hrănești”. celorlalți.” La scurt timp după aceea, Iversen opinează fără să țină seama că „Odată ce înveți să ai încredere în câinele tău de plumb, totul se încadrează într-un fel”.

Acel fel de declarație flagrant ironică te-ar putea pune pe cap cu mult înainte de primul incident legat de câine. S-ar putea să fii, de asemenea, captivat și/sau disperat să nu mai urmărești după cel de-al doilea incident brutal de nesenzațional, care adaugă un aspect hilar de prevestitor chiar și schimburilor de dialog care par inocente, cum ar fi atunci când Mikkelsen spune că „Danemarca îți va mulțumi într-o zi, Iver Iversen” și apoi anunță, după ce găsesc cairnul pe care îl caută, că se întorc în Alabama și apoi se îndreaptă spre „acasă, dulce casă”. Acest lucru se întâmplă cu mult înainte ca țurțurile să se instaleze în barba lui Iversen și Mikkelsen.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 41m 2022 17 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar