Aftermath (2017) online subtitrat

Aftermath
Aftermath (2017)

Starul lui Terminator va avea partitura unui bărbat care își pierde soția și copilul într-un accident de avion, cauzat de eroarea unui controlor de trafic aerian. Vinovatul este pus sub protecția forțelor de ordine după accident, însă soțul îndurerat și dornic de răzbunare este pe urmele lui.

Schwarzenegger îl interpretează pe Roman, un bărbat care lucrează cu mâinile sale, dar care nu poate să facă nimic în urma unui accident de avion – perpetuat de o combinație de avarie a echipamentului și neglijență de către un bărbat de familie bine înțeles Jake (McNairy) – își ucide soția, fiica sa și copilul nenăscut al fiicei sale. Roman este devastat. El rămâne în casa lui, nu vede pe nimeni, vizitează mormântul familiei sale și, în general, privește spre distanța de mijloc. Roman s-a verificat emoțional și asta îi oferă lui Schwarzenegger o mulțime de spațiu pentru a fi obosit și epuizat, principalele sale două registre emoționale în timpul spectacolelor recente. Nu-l cunoaște pe Jake, dar s-a arătat că suferă la fel de mult ca el. Jake, după accident, nu se poate concentra. Încearcă să arate dragoste soției și fiului său, dar asta se dovedește zadarnic. Nu doarme bine, este obsedat de știri,

Petrecem o mare parte din „Aftermath” în așteptarea ca aceste două personaje să se prindă unul cu celălalt, ceea ce ar trebui să vă ofere o indicație a presiunii emoționale care se construiește pe parcursul acestui film. Da, „Aftermath” este inevitabil despre răzbunare, dar este vorba și despre mizele emoționale care duc personajele să vrea să se răzbune pe cei dragi. Totuși, acest film nu are sens narativ dincolo de un punct, deoarece este în esență o serie de scene care arată cât de consumate sunt de durere aceste două personaje. Nu este întotdeauna un lucru rău. Schwarzenegger poartă multe dintre scenele sale, precum cea în care Roman, care se confruntă cu un panou de birocrați neîncrezători, cere ca cineva să-și ceară scuze pentru moartea familiei sale.

Scenele care se învârt în jurul lui Jake și soției sale Christina ( Maggie Grace ) sunt la fel de rotunde, dar intense. Ai într-adevăr înțelesul că aceste personaje trec prin iad când încearcă să-și rupă autostima și să-l convingi că o separare temporară poate duce la salvarea căsătoriei lor. Grace se desprinde ca o persoană reală în acest sens, chiar dacă scenele în sine gravitează inevitabil în jurul expresiei câinelui spânzurat de McNairy și incapacitatea lui jalnică de a face altceva decât să bâlbâie și să păstreze sugestia soției sale că aceștia petrec ceva timp de dragul fiului lor .

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 32m 2017 454 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar