After - După ce ne-am întâlnit (2019) online subtitrat

After
After – După ce ne-am întâlnit (2019)

„After – După ce ne-am întâlnit (2019)” se deschide cu câteva narațiuni despre cum anumite momente din viață par să definească o persoană, iar de acolo, clișeele aproape nu se opresc. Dacă există un moment definitoriu în viața lui Tessa Young ( Josephine Langford ), fie este întâlnire, inițial fiind enervată, îndrăgostită de, fiindu-i ruptă de inimă sau reunindu-se cu Hardin Scott ( Hero Fiennes Tiffin ).

Este o tânără naivă, neexperimentată, din suburbi. Este un tip cu o atitudine și o imagine de băiat rău, care este într-adevăr doar o moale rănită sub declarațiile sale că dragostea nu există, izbucnirile sale ocazionale de violență și un corp acoperit în unele – să zicem – tatuaje eclectice. Există un rând de ceea ce par a fi cobai care poartă ochelari de soare pe antebraț. Da, romantismul dintre aceste două personaje este astfel încât este prea ușor să fii distras de un tatuaj.

Filmul este adaptat din prima carte din seria de romane a Anei Todd, care ar putea explica de ce nimic nu pare să fie aici la nivelul definitoriu al vieții, promis de deschiderea vocală. La fel ca cea mai recentă serie populară de astfel de adaptări ale filmelor, nu există atât de mult o poveste izolată, încât există aproximativ trei evenimente majore, culminând cu o promisiune finală că viitoarele tranșe ne vor oferi ceva mai mult.

Spre deosebire de câteva dintre cele mai populare exemple de astfel de romanțe învârtite pe roți, nu există nici creaturi supranaturale și nici scene de sex nedorit. Cel mai mult pe care îl obținem aici sunt o mulțime de actori adormiți, care poate că ar putea fi confundați cu strigoiul în anumite scene și unele predicții foarte politicoase.

Povestea o face pe Tessa să plece la colegiu, însoțită de mama ei Carol ( Selma Blair ) și de iubitul ei încă din liceu Noah ( Dylan Arnold ), care se comportă mai mult ca un frate cu Tessa, până când îi dă un pic rapid pe buze ca adio cel mai neplăcut. Atunci când acesta este cel mai mult pe care îl poate oferi un iubit în curând, ar trebui să se simtă sensibil, dezactivat de dragostea ei cu Hardin pare un pas mare.

Cei doi, apropo, se întâlnesc când stă în dormitorul lui Tessa, refuzând să plece, după ce iese din duș. Ulterior intră într-o dezbatere despre Mândrie și prejudecăți , în care bâlbâiala lor ar trebui să ne amintească de celebrul cuplu din acel roman. Știm acest lucru deoarece scenariul lui Susan McMartin este explicit despre comparație, care este – să zicem – o asociere destul de îndrăzneață.

Cei doi s-au legat în cele din urmă de dragostea lor comună de cărți de ficțiune, cu Tessa, fugind de perspectiva să-l sărute în timpul unui joc al Adevărului sau Darei, fiind șocați să descopere o copie a Wuthering Heights în dormitorul lui Hardin. Aproape că se sărută acolo și acolo, dar în schimb, fețele lor se plimbă pur și simplu unul lângă celălalt. Probabil că s-ar putea să graficăm progresul relației lor în ceea ce privește fața lui care se plimbă pe diferite părți ale corpului ei.

Lucrurile escaladează, sau poate nu. Este dificil de spus dacă regizorul Jenny Gage este restricționat pur și simplu de așteptările unei romantici tinere-adulte, în care toate implicitele sexy sunt implicate sau dacă avem menirea să luăm scenele senzualității la valoarea nominală, caz în care practic, cuplul se dezbrăcă puțin cu fiecare întâlnire înainte de a se ghemui. Ei fac sex, după ce scepticul de dragoste Hardin i-a cerut lui Tessa să se mute cu el, iar în relația de la scurt timp există o înfăptuire inevitabilă, având de-a face cu un cuplu de prieteni ai lui Hardin înfometați de dramă. Urmărește foarte mult.

Dacă un număr bun din aceste observații par să se concentreze pe sex (sau lipsa probabilă a acestora), este doar pentru că nimic altceva din film nu se ridică la un nivel de interes similar – și cu siguranță nu la un nivel de astfel de intrigi confuze (cu excepția unele alegeri ciudate, complot-mandate din partea unui cuplu de jucători secundari, cum ar fi mama lui Tessa, cu excepția faptului că și-a dezamăgit fiica la descoperirea relației). Tessa este lăsată mai ales ca o ardezie goală, să se mute cu capriciile poveștii și să reacționeze la perspectiva evoluției lui Hardin asupra ei ca un interes romantic. Spectacolele sunt în mod constant monotone, iar dialogul este alternativ trădător, în termeni de enunțuri romantice și pe nas, în termeni de a-i oferi lui Hardin o poveste înapoi pentru a explica actul său rebel.

Există un moment în „După” când cei doi inevitabili îndrăgostiți se scufundă sub apă și rămânem doar liniștea și liniștea unui lac. „Este frumos, tăcerea”, spune Hardin la apariția lui. Nu ai idee, copil.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 46m 2019 736 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar