Adu (2020) online subtitrat

Adú
Adu (2020)

Nou pe Netflix, filmul spaniol Adu este un melodram epic care leagă trei povești puse în Africa. Este al doilea lungmetraj al regizorului Salvador Calvo (debutul său a fost drama istorică din 1898 , 1898: The Last of the Philippines ), care arată o ambiție narativă a lui Alejandro Gonzalez Inarritu sau a caracteristicilor We-We-are-all-conectate ale lui Paul Thomas Anderson, dar sperăm că nu prea mult din această ambiție, deoarece această tendință a străbătut în urmă cu mai bine de un deceniu. Deci, să vedem dacă Adu arată doar cantitatea potrivită de ambiție.

Melilla, un oraș spaniol din Maroc. Tatou (Emilio Buale), unul dintre cei mai mulți imigranți care încearcă să urce gardul de frontieră, este încurcat în sârmă de ras și sângerare. Trei gardieni civili, Mateo (Alvaro Cervantes), Miguel (Miguel Fernandez) și Javi (Jesus Carroza) se grăbesc la fața locului; doi urcă gardul în încercarea de a-l elibera pe Tatou. Urmează un scuffle. Miguel lovește Tatou cu un club, iar Tatou cade la moarte.

O rezervație naturală în Camerun, lângă Mbouma. Ali (Zayiddaya Dissou) și fratele ei mic, Adu (Moustapha Oumarou), bicicletă pe o potecă în junglă, oprindu-se atunci când aud împușcături. Se târăsc prin perie și martorii braconierii recoltează un elefant proaspăt ucis pentru țesăturile sale. Braconierii îi văd pe copii și îi alungă, dar se întorc noaptea intenționând să-i tacă definitiv. Ali și Adu scapă în timp ce mama lor este ucisă, primul lor pas într-o călătorie anevoioasă.

În rezervă, Gonzalo (Luis Tosar) este bolnav de faptele braconierilor. Este un conservator bogat, cu drept, bogat, care deține o organizație de caritate. El găsește bicicleta lui Ali și Adu și o dă fiicei sale Sandra (Anna Castillo), care are poate 18 sau 19. Tensiunile sunt mari printre Gonzalo și ceilalți ranger, care îl scot din parc. Se duce acasă la Yaounde, certându-se frecvent cu Sandra, care este amară pentru îndepărtarea lor îndelungată.

Cu o anchetă și un caz în justiție asupra morții lui Tatou, care se apucă, Mateo se gândește să spună adevărul despre acțiunile lui Miguel sau să rămână cu povestea lor falsificată. Ali și Adu – care au, poate, 10 ani și respectiv cinci ani – își croiesc drum într-o călătorie transversală spre Maroc, aruncându-se în compartimentul pentru aterizare al unui avion de pasageri. Gonzalo este îngrijorat de înclinația Sandrei de a rămâne toată noaptea făcând droguri și petreceri; în cele din urmă, se mută în casa sa închisă din Maroc, unde nu are fotografii cu fiica sa pe pereți, ci multe fotografii ale elefanților iubiți.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 59m 2020 282 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD
Informatie
Actori
  • Titlu original: Adú
  • Data lansari: 31-01-2020
  • Genul: Drama
  • Regizori: Salvador Calvo
  • Evaluare: 0 votes
Background

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar