Ad Astra (2019) online subtitrat

Ad Astra
Ad Astra (2019)

Au existat numeroase filme de știință despre oameni care au fost nevoiți să meargă la îndemâna spațiului pentru a găsi adevăruri în interiorul lor, dar niciunul nu este genul „Ad Astra” al lui James Gray . Teoretic dens și somptuos vizual, „Ad Astra” ar putea să nu funcționeze pentru cei care caută o acțiune / o aventură plină de aventuri – este mai mult „Solaris” decât „ Gravity ” sau „ The Martian ” – dar face minuni sub suprafață, servind ca examinare. de masculinitate, un comentariu despre modul în care devenim părinții noștri și poate fi chiar citit ca o căutare a unui Dumnezeu absent. Aceasta este o poveste rară, nuanțată, ancorată de una dintre cele mai bune performanțe ale carierei lui Brad Pitt și elemente tehnice remarcabile de la toate nivelurile. Este un film special.

Roy McBride (Pitt) este cel mai tare bărbat dintr-un costum spațial. În viitorul apropiat, atunci când călătoria în spațiu este mai răspândită, McBride este legendar ca cineva a cărui BPM nu se ridică niciodată peste 80 de ani, chiar și atunci când se prăbușește pe Pământ, așa cum o face într-o scenă timpurie. Cauza acelei scufundări cerești dintr-un turn care ajunge din pământ în spațiu este o tensiune puternică care devastează întreaga planetă, ucigând mii de oameni. Costumele responsabile de explorarea spațială îl informează pe McBride că au descoperit sursa survenirii înapoi la un dispozitiv anti-materie staționat lângă Neptun, care se întâmplă doar să fie ultimul loc în care a auzit cineva de la o faimoasă misiune numită Proiectul Lima. Obiectivul pentru ei a fost să ajungă la cea mai îndepărtată acțiune a sistemului nostru solar și să privească în jurul restului universului, încercând să găsească viață inteligentă.Tommy Lee Jones). De ani buni, Roy a crezut că tatăl său era mort, dar acum este posibil să nu fie în viață, ci în spatele unui atac pe Pământ. El este trimis la Marte pentru a încerca să comunice cu un tată pe care l-a considerat mort de ani buni, în speranța că o replică le va permite să-i identifice locația interstelară.

Dezastrele pământene, posibil cauzate de un creator absent, deoarece lumea și-a pierdut speranța – alegoria religioasă încorporată în „Ad Astra” este clar dacă o cauți, dar niciodată evidențiată într-un mod care să îndepărteze urgențele filmului. Ficțiunea științifică este adesea despre căutarea sensului, dar aceasta spune literalmente povestea căutării omului de a-L găsi pe Cel care l-a creat și a obține câteva răspunsuri, inclusiv de ce ne-a lăsat în urmă. Călătoria lui McBride îl duce mai întâi pe lună, care a fost reimaginată pe scurt ca o capcană turistică, completă cu un metrou, și apoi spre Marte, care este cea mai îndepărtată pe care omul a colonizat-o. Ca în ultimul film al lui Gray, „ Orașul pierdut al lui Z”, Există un element al modului în care călătoria și explorarea schimbă un om. Eroul cu BPM-ul perfect începe să simtă pulsul ridicat în timp ce lasă mângâierile rutinei și ale casei sale și pe măsură ce miza aventurii sale crește. Iar Gray nu pierde niciodată intimitatea umană a poveștii sale, ținându-ne legați de POV-ul lui McBride, experimentând doar ceea ce face și știind doar ceea ce face. Rezultatul este un film care se simte atât masiv, cât și profund personal, cu temele sale, ceea ce nu este ușor de făcut.

Nu mă înțelegeți greșit, în timp ce acesta este un film profund filozofic, există și elemente de acțiune tradiționale și ceea ce simțiți ca miza reală pe parcursul călătoriei McBride. Oamenii mor. Oamenii greșesc. Oamenii sunt egoisti, speriati si lacomi. Se simte ca întâlnirile lui McBride cu alții de-a lungul călătoriei sale, inclusiv personaje interpretate de Donald Sutherland și Ruth Negga , sunt concepute pentru a lumina umanitatea din el. Omul perfect care a căzut pe Pământ devine imperfect, pe măsură ce ajunge din ce în ce mai aproape de creatorul său și în timp ce vede imperfecțiunile celor din jurul său.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

2h 3m 2019 375 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar