Absolutely Anything - Absolut orice (2015) online subtitrat

Absolutely Anything
Absolutely Anything – Absolut orice (2015)

Neil Clarke (Simon Pegg) este un profesor londonez pe care succesul in cariera si in dragoste il cam ocolesc. El va ajunge insa sa decida, fara sa stie, soarta Pamantului odata ce Consiliul Intergalactic al Formelor de Viata Superioare (o adunatura de extraterestri grotesti) ii da puteri nelimitate pentru a determina daca el, ca reprezentant al omenirii, are suficient discernamant incat sa foloseasca aceste puteri pentru a face bine.

In timp ce se obisnuieste cu ideea de atotputernicie, Neil incearca sa castige dragostea vecinei de jos, Catherine (Kate Beckinsale). La randul ei Catherine se lupta cu o sefa capricioasa si cu un fost iubit obsedat, Colonelul Grant, care bineinteles nu putea fi decat american. Tarasenia in care e prins Neil nu e completa fara interventia cainelui acestuia, Dennis (vocea lui Robin Williams, in ultimul sau rol) si fara Ray (Sanjeev Bhaskar), prietenul lui cel mai bun.

Filmul surprinde cat de imbatatoare dar si cat de nociva poate fi puterea absoluta, intr-un mod cat se poate de comic, bineinteles. Ramane de vazut daca Neil va face alegerile corecte.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 25m 2015 527 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • JetloadRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar