A Star Is Born - S-a născut o stea (2018) online subtitrat

A Star Is Born
A Star Is Born – S-a născut o stea (2018)

Muzicianul condus Jackson Maine descoperă și se îndrăgostește de artistul care se luptă cu Ally. Ea tocmai a renunțat la visul ei ca să-l facă mare ca cântăreață – până când Jack o însoțește în lumina reflectoarelor. Dar, chiar în timp ce cariera lui Ally decolează, partea personală a relației lor se sfărâmă, în timp ce Jack se luptă cu o luptă continuă cu propriii demoni interni. Se simte prost pentru a se califica chiar și pe aceasta. LADY GAGA. BRADLEY COOPER (care poate aprecia si canta). Nici măcar nu trebuie să ai nicio informație despre complot pentru a ști că trebuie să-i vezi o prioritate. Dar, în cazul în care vă întrebați, se bazează, de asemenea, pe unul dintre cele mai iconice (și iubite) muzicale de film din secolul XX (a fost re-făcut o grămadă de ori, dar nici unul nu a fost mai bun decât versiunea Judy Garland-helmed ) și în plus față de toată strălucirea creativă a lui Gaga-Cooper, scenariul este co-scris și de Eric Roth, scenaristul care a câștigat premiul Oscar, care a comparat odată viața cu o cutie de ciocolată în Forest Gump (a modificat originalul romanului – mai puțin citabil – linia „Fiind un idiot nu este o cutie de ciocolată”)

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (4 voturi, medie: 2,25 din 5)
Încarc...

2h 16m 2018 2.052 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • JetloadRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

5 Comentari "A Star Is Born – S-a născut o stea (2018)"

Avatar

Avatar
Vizitator
Lory
1 year 10 months ago

Am plans la filmul ata cat pentru 1 an, superb filmul, si-a meritat Oscarul cu siguranta

Avatar
Avatar
Vizitator
Diana
1 year 10 months ago

Super tare filmul o poveste de dragoste adevarate incarcata cu atatea emoti frumose pacat de final este atat de trist …pacat

Avatar
Avatar
Vizitator
Anonim
1 year 10 months ago

Ii de câcat filmul……

Avatar
Avatar
Vizitator
herr
1 year 10 months ago

foarte emotinant.nota 10

Avatar
Avatar
Vizitator
miky
1 year 10 months ago

Un super film!!!!Merita vazut . Sper sa primeasca nominalizari la Oscar , Bradley care joaca deobicei roluri de dur , aici face un rol de compozitie exceptional, Muzica … no coment!!!Per total un fil cu multe plusuri la nota 10!!!Excelent!!!!!

Avatar