A Star Is Born - S-a născut o stea (2018) online subtitrat

A Star Is Born
A Star Is Born – S-a născut o stea (2018)

Muzicianul condus Jackson Maine descoperă și se îndrăgostește de artistul care se luptă cu Ally. Ea tocmai a renunțat la visul ei ca să-l facă mare ca cântăreață – până când Jack o însoțește în lumina reflectoarelor. Dar, chiar în timp ce cariera lui Ally decolează, partea personală a relației lor se sfărâmă, în timp ce Jack se luptă cu o luptă continuă cu propriii demoni interni. Se simte prost pentru a se califica chiar și pe aceasta. LADY GAGA. BRADLEY COOPER (care poate aprecia si canta). Nici măcar nu trebuie să ai nicio informație despre complot pentru a ști că trebuie să-i vezi o prioritate. Dar, în cazul în care vă întrebați, se bazează, de asemenea, pe unul dintre cele mai iconice (și iubite) muzicale de film din secolul XX (a fost re-făcut o grămadă de ori, dar nici unul nu a fost mai bun decât versiunea Judy Garland-helmed ) și în plus față de toată strălucirea creativă a lui Gaga-Cooper, scenariul este co-scris și de Eric Roth, scenaristul care a câștigat premiul Oscar, care a comparat odată viața cu o cutie de ciocolată în Forest Gump (a modificat originalul romanului – mai puțin citabil – linia „Fiind un idiot nu este o cutie de ciocolată”)

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Loading...

2h 16m 2018 1.007 vizionari

Background
 • MultiserverRomana - HD
 • JetloadRomana - HD
 • HqqRomana - HD
Comentarii 5

 • Avatar

  Lory - 24 martie, 2020

  Am plans la filmul ata cat pentru 1 an, superb filmul, si-a meritat Oscarul cu siguranta

 • Avatar

  Diana - 24 martie, 2020

  Super tare filmul o poveste de dragoste adevarate incarcata cu atatea emoti frumose pacat de final este atat de trist …pacat

 • Avatar

  Anonim - 24 martie, 2020

  Ii de câcat filmul……

 • Avatar

  herr - 24 martie, 2020

  foarte emotinant.nota 10

 • Avatar

  miky - 24 martie, 2020

  Un super film!!!!Merita vazut . Sper sa primeasca nominalizari la Oscar , Bradley care joaca deobicei roluri de dur , aici face un rol de compozitie exceptional, Muzica … no coment!!!Per total un fil cu multe plusuri la nota 10!!!Excelent!!!!!