A Dog’s Purpose - Câinele, adevăratul meu prieten (2017) online subtitrat

A Dog's Purpose
A Dog’s Purpose – Câinele, adevăratul meu prieten (2017)

Ecranizare a îndrăgitului roman omonim semnat de W. Bruce Cameron, „Câinele, adevăratul meu prieten” prezintă destinul unui devotat patruped care îşi descoperă menirea prin prisma stăpânilor săi, pe care îi învaţă să radă şi să iubească. Redată din perspectiva celui mai simpatic căţel prin vocea lui Josh Gad, povestea de familie îi mai reuneşte în distribuţie pe actorii Britt Robertson, KJ Apa, John Ortiz, Juliet Rylance, Luke Kirby, Peggy Lipton, Pooch Hall şi Dennis Quaid.

Pe de altă parte, acea fată care trântea pisica în „Satantango” pălăia într-adevăr o pisică și, într-un fel, nu cred că calul care stătea pe platforma scării de lemn care se prăbușea în „Andrei Rublev” s-a ridicat. și s-a călcat. Nici măcar nu mă apuca să mă apuc de acel porc în „1900”, de Bertolucci, deși presupun că a fost bucurat de cei care l-au mâncat până la urmă sub formă de cârnați gustoși. Dar „A Dog’s Scop”, regizat de Lasse Hallström , care a regizat și „Viața mea ca un câine” (nu chiar un film pentru câini) și „Hachi: A Dog’s Tale” (absolut un film pentru câini), nu se presupune a fi un realistînfățișarea nenorocirii noastre seminții noștri diferiți de individ se încadrează în această lume. Nu, se dorește a fi o poveste de inspirație bazată pe ideea că câinii există pentru a servi oamenilor. Și acel câine, cel al cărui voiceover este articulat cu entuziasm de Josh Gad , se reîncarnează de mai multe ori pentru a îndeplini scopul de a răscumpăra existența fostului său stăpân.

Acesta este un film ciudat. Co-produs de Amblin, sindrila de producție a lui Steven Spielberg , începe într-un Michigan, la începutul anilor 1960, care a fost designul de producție a ars într-un bun nostalgic. Cu toate acestea, această reprezentare idilică a Americii, când era Mare Înainte, îi prezintă pe lucrătorii de salubrizare necinstită, care vin pe un cățeluș Red Retriever și consideră că pot face câțiva dolari care îl vând … doar îl lasă să se deshidrateze în vehiculul lor în timp ce merg la prânz. Alături, vine tânăra Ethan și mama sa feistă ( Juliet Rylance) să-l salveze pe pui, să-i dea apă și să-l adopte, în ciuda îndoielilor unui bun tânăr vânzător călător, dar cu băutură tare. Lucrurile se mișcă destul de amiabil, dar lăcuțul care implică rambunctiosul Bailey (căci așa este numit puștiul) adesea escaladează la un nivel care ar fi trimis un alt câine trimis la două săptămâni la un cantonament sau ceva de genul. Când umorul nu este supraevaluat, este cam nepotrivit. Adolescent Ethan întâlnește în cele din urmă o fată, Hannah ( Britt Robertson ), iar cutie este fermecată de Bailey, care este curios despre ea și mirosul ei. Ea apucă câinele de scrâșnetul său strălucitor și de zgârieturi sub gât. În voiceover, Bailey spune „Mă apucă”. Grozav. Exact ceea ce are nevoie lumea, „Old Yeller” rescris de „ The Hangover”Echipa. (Nu este adevărat, niciun scriitor „Hangover” nu a fost angajat la realizarea acestui film.)

Atunci lucrurile devin foarte întunecate într-un mod real. Băuturile tate devin tânguitoare și alcoolism izbitor. (Acest lucru este cu atât mai deranjant, deoarece, dacă ați urmărit îndeaproape cauza și efectul, este puternic implicat că tipul și-a pierdut parțial munca datorită comportamentului rău al câinelui.) Colegul de fotbal invidios și resentitor al lui Ethan trage o față care provoacă daune îngrozitoare. Toate speranțele și visele și optimismul All-American ale lui Ethan sunt smulse din el, și pleacă într-o viață singură la școala agricolă.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 40m 2017 819 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar