A Dog's Journey - Câinele, adevăratul meu prieten 2 (2019) online subtitrat

A Dog's Journey
A Dog’s Journey – Câinele, adevăratul meu prieten 2 (2019)

„Călătoria unui câine” este unul dintre cele mai dulci filme canine de acolo sau unul dintre cele mai însemnate? În timp ce, în general, favorizez ultima lectură, mângâierea blândă amestecată cu aww-urile ocazionaleiar chicotitele care au izbucnit în timpul proiecției sugerează că majoritatea spectatorilor se vor înțelege altfel, așa cum au procedat cu predecesorul filmului din 2017, „Scopul unui câine”. În teorie, această afecțiune necondiționată pare puternic nedreptățită pentru o franciză de familie nerușinată, care ucide în medie de patru până la cinci câini pe film, uneori, în moduri nesperat de nenorocite – în serios, unde este John Wick când ai nevoie de el? Și totuși, oricât de inspirat din punct de vedere vizual și ideologic conservator, pare să existe ceva care se dezlănțuie în privința seriei care ține unul (inclusiv eu, recunoscut) la pas. Se pare că, foarte puțini sunt imuni la sugestia ciudată că anumiți câini și oameni sunt meniți unul pentru celălalt pentru viață.

Aceasta este într-adevăr filozofia din spatele veteranului TV Gail Mancuso „Călătoria unui câine”, care urmează în printurile labe ale strămoșului său regizat Lasse Hallström cu linia de asamblare a fatalității câinilor. (Cel mai apreciat site al fiecărui cinefil iubitor de câini „DoesTheDogDie.com” trebuie să aibă o excursie pe teren cu aceste filme.) Și înainte de a striga „alertă spoiler”, știți că scrieți cadavrele montate de prietenii noștri cu patru picioare. acești tearjerkers nu este tocmai o faptă greșită. Adaptată din cele mai vândute romane ale lui W. Bruce Cameron, perechea de filme siropoase urmărește o filozofie budistă, imaginându-și o lume în care spiritul unui câine se reîncarnează în corpul unui nou cățel adorabil (cumva, exprimat de Josh Gad chiar și când este o femeie ) și își urmărește omul inițial până la eternitate.

„Călătorie” apare acolo unde „Scopul” a plecat, lăsându-ne într-o fermă liniștită din Midwestern, condusă de cuplul imposibil de sănătos Ethan ( Dennis Quaid ) și soția sa Hannah ( Marg Helgenberger ). Bailey, un câine frumos de munte Bernese, aleargă în jurul câmpurilor pitorești și își urmărește fericit propria coadă, păstrând cu ochii atenți pe nepoata CJ a lui Ethan și Hannah (interpretată în mod plăcut de Abby Ryder și Kathryn Presscott în vârste ulterioare), părinți de gineva Gloria ( Betty Gilpin)). Bailey iese din imagine destul de curând – sărmanul Boss Dog are o forță canceroasă – dar se întoarce prompt în corpul lui Molly, Beagle răutăcios, reunindu-se cu CJ, în vârstă de 11 ani, pentru a-și păstra o promisiune pe care i-a făcut-o lui Ethan. Acum trăind departe de bunicii ei cu neglijenta Gloria, CJ găsește genul de confort și sprijin de care are nevoie orice copil în Molly.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

2h 0m 2019 427 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar