A Conspiracy of Faith - Flaskepost fra P (2016) online subtitrat

Flaskepost fra P
A Conspiracy of Faith – Flaskepost fra P (2016)

A Conspiracy of Faith online subtitrat îl urmăreşte pe detectivul Carl Mørck şi pe asistentul acestuia, Assad, într-un caz oribil de crimă, în care se împletesc psihopatia şi fanatismul, raportul poliţiei pornind de la răpirea unor fraţi pe care părinţii lor nu i-au declarat însă, dispăruţi.

Cea de-a treia etapă din această hit trilogie din filmul crimei daneză prezintă secția Q a secției de poliție din cazurile reci, care urmărește un criminal în serie, care are pretenții asupra copiilor.
Thrillerele scandinave, atât pe ecran, cât și pe tipar, sunt înfricoșate în aceste zile, așa că este logic ca IFC Films să importe simultan toate cele trei tranșe din trilogia de la Departamentul Q din Danemarca, bazată pe cele mai vândute romane de Jussi-Adler-Olsen. A Conspiracy of Faith , cel mai recent dintre filme, primește premiera sa teatrală din SUA, împreună cu predecesorii săi The Keeper of Lost Causes (2013) și The Absent Ones (2015), ca parte a seriei de săptămâni de la IFC Center din NYC, Cold cases: The Department Q Trilogy & the New Nordic Noir .

Regizat de Hans Petter Moland, A Conspiracy of Faith oferă o altă procedură polițienească cu Departamentul Q, o diviziune care nu este implicată, dedicată cazurilor nerezolvate de multă vreme. Echipa cu oase goale este formată din Carl Morck (Nikolaj Lie Kaas), un detectiv ars, deprimat definitiv, care în primul film a fost prins într-un schimb de focuri care a lăsat un polițist mort și un alt paralizat; și Assad (Fares Fares), un musulman genial, observant, care servește ca yin la yang-ul partenerului său. Alte personaje cheie sunt asistenta lor fidelă, Rose (Johanne Louise Schmidt) și căpitanul lor abia tolerant, Jacobsen (Soren Pilmark).

Ultimul lor caz începe cu descoperirea unui mesaj literal într-o sticlă, scrisă în sânge și datată cu opt ani mai devreme. Detectivii stabilesc că a fost scris de un copil, probabil un martor al lui Iehova. Ancheta care urmează implică copiii dintr-o comunitate religioasă fundamentalistă ale cărei dispariții nu au fost ciudat nereportate.

Deși povestea nu este mai distinctivă decât un episod tipic dintr-o dramă a crimei CBS, bogatele caracterizări oferă o compensație amplă. Interacțiunile adesea tensionate între cele două personaje nepotrivite sunt cu totul încrucișate, cum ar fi cazul în care cazul le conduce într-un argument asupra religiei, cu Assad apărându-l ca o căutare a sensului și Carl o etichetează „psihotic”.

Filmul beneficiază, de asemenea, de un ticălos deosebit de memorabil, Johannes ( Pal Sverre Hagen lui Kon-Tiki ), un frumos ucigaș blond în serie al copiilor care este la fel de interesat să distrugă credința părinților lor ca să-și smulgă urmașii. Două dintre scenele mai înflăcătoare ale fotografiei îl înfățișează încercând cu răbdare să-i atragă pe doi tineri în mașina sa și să-i tâmple un neputincios, captivul Carl, amenințând că va îneca un băiat în fața ochilor.

Lie Kass și Fares se joacă frumos unul pe celălalt, primii reușind cumva să transforme morocoașa implacabilă a personajului său, iar cel din urmă oferind umbre emoționale binevenite. Împreună, ei așteaptă cu nerăbdare următoarea aventură cinematografică a Departamentului Q.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 48m 2016 652 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar