A Bigger Splash - Pasiuni periculoase (2015) online subtitrat

A Bigger Splash
A Bigger Splash – Pasiuni periculoase (2015)

Legenda rock Marianne Lane se recuperează pe insula vulcanică Pantelleria, alături de partenerul său Paul, când celebrul producător muzical și vechi iubit, Harry, sosește pe neașteptate, însoțit de fiica sa Penelope, și le întrerupe vacanța, aducând cu el nostalgia fără scăpare. A BIGGER SPLASH: Pasiuni periculoase este un portret senzual al dorinței, geloziei și rock and roll-ului, sub soarele mediteranean.

La celălalt capăt al spectrului se află o reprezentație fascinantă, fără cuvinte, de la Tilda Swinton , vedeta rafinată din „I Am Love”. Scârțâie o șoaptă aici și acolo (și chiar un orgasm tăcut, ridicându-se în picioare) care nu face decât să îi adauge aerul perpetuu misterios. Face atât de mult cu acei ochi albaștri clari, acea prezență statuară și încrederea pe care o emană indiferent de ce poartă (sau chiar atunci când nu poartă nimic deloc, ceea ce este frecvent pentru toate vedetele filmului).

Matthias Schoenaerts este cea care are ca finalitate patru fete, amantul mai tânăr al lui Swinton și Dakota Johnson ca personajul fiicei lui Fink, seducătoare, seducătoare, doar că recent și-a dat seama. Fundațiile lor lungi și alianțele noi se dezvăluie pe parcursul unei vacanțe aparent idilice la o vilă pitorească de pe insula italiană Pantelleria, unde amenințarea unui sirocco care agită lucrurile și mai departe este constantă.

Cinematograful Yorick Le Saux (care a filmat și superba „I Am Love” a lui Guadagnino) se luxurizează în toate, în timp ce se plimbă în soare și în interiorul și în afara unei piscine care va deveni tot mai crucială pe măsură ce filmul va progresa. („A Bigger Splash” este un remake dezlănțuit al filmului din Jacques Deray din 1969 „La piscine.”) Bucățile lui Schoenaerts, torsul lui Johnson, zâmbetul lui Fiennes și chiar picioarele lui Swinton sunt monumente care trebuie adorate la fel de rău și de albastrul mediteranean. Marea sau impozantele bolovani vulcanice care o înconjoară.

Swinton joacă rolul Mariannei Lane, o stea rock Bowie-esque pe care o vedem pentru prima dată în paiete metalice și vopsea de față, ducând scena la cântecele asurzitoare ale unei mulțimi adorabile stadionului. Dar în curând, este clar că se forțează să nu vorbească cu atât mai puțin cântă; ea și Paul Schoenaerts, fotograf și documentar, s-au retras în acest paradis îndepărtat pentru a-i permite Mariannei să se odihnească și să-și recupereze vocea.

Guadagnino, care lucrează dintr-un scenariu de David Kajganich , stabilește eficient și viu viața boemă, dar domesticită, Marianne și Paul s-au creat singuri, pline de băi de soare nude, de dragoste de amiază și de lungi îmbibăriri în băile de noroi din apropiere.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

2h 5m 2015 388 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar