90 Minutes in Heaven - 90 de minute în Rai (2015) online subtitrat

90 Minutes in Heaven
90 Minutes in Heaven – 90 de minute în Rai (2015)

Don Piper (Hayden Christensen) a fost implicat într-un accident de masina oribil și a fost declarat mort. 90 minute mai târziu, el este adus la camera de urgență. Readus la viață, acesta pretinde și-a vizitat rudele decedate in Rai.

Pentru un film numit „90 de minute în ceruri”, această adaptare a memoriei cele mai vândute de Don Piper din 2004 petrece o cantitate nejustificată de timp pe pământ. Doar aproximativ trei minute din film sunt dedicate portretizării vieții divine, iar când ajung în sfârșit, nu merită așteptarea. Un titlu mai bun ar fi fost probabil „121 Minute în Purgatoriu”, întrucât, în esență, publicul se va regăsi pe parcursul întregului slogan înfricoșător pe un drum familiar pavat cu intenții dureros de bune.

Ceea ce dispare mai ales este potențialul incomod al premisei filmului. Iată o poveste despre un ministru baptist, care moare într-un oribil accident de mașină, are o călătorie transformatoare la Porțile Porților și se află brusc readus la viață, recitând versurile unui imn cântat de un ministru la cadavrul său sângeros. Atât de luat a fost Piper cu viziunea sa asupra Cerului, încât a început să nu aibă motivația necesară pentru a continua pe drumul său spre recuperare. S-a îndepărtat de familie și prieteni, respingând chiar actele de bunătate pe care le administra zilnic celor care aveau nevoie.

Rolul lui Piper necesită un actor care să poată implica publicul în lupta sa emoțională, în același timp fiind limitat la un pat de spital. Turnarea Hayden Christensen este prima greșeală fatală a filmului. Încă greșind expresiile zgâlțâitoare și livrarea de linie mormăită pentru o caracterizare vie, așa cum a făcut-o la fel de notoriu ca Anakin Skywalker, Christensen este o prezență infuretoare din cadrul unuia. Există un motiv pentru care cel mai bun film al actorului rămâne „ Shattered Glass ”, profilul excelent al lui Billy Ray din 2003 al unui jurnalist înșelător: actorul este cel mai convingător ca fals. Pentru el este mult mai greu să facă credibilitatea sincerității, ceea ce este o problemă majoră în acest caz, deoarece personajul său este cel însărcinat să declare în mod repetat: „ Cerul este real! “

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

2h 1m 2015 974 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar