6 Underground - 6 din umbră (2019) online subtitrat

6 Underground
6 Underground – 6 din umbră (2019)

Cu familia sa improvizată, urmărirea mașinilor de mare viteză și cântecele elaborate, blockbusterul „6 Underground” al Netflix este o dovadă solidă că Michael Bay i- ar plăcea să regieze un film „ Mission: Impossible ” sau „Fast and Furious”. De asemenea, este clar de ce ar fi o idee proastă.

Trebuie să acorde creditului Bay pentru realizarea unui film care să fie în mod distinct marca lui. Oricine este familiarizat cu francizele „Băieți răi” sau „ Transformatori ” trebuie să vadă doar aproximativ cinci minute pentru ca acesta să-l recunoască drept o articulație Bay. Există fotografii necesare femeilor frumoase dintr-un unghi de pământ, glume pe care chiar și scriitorii le-ar spune probabil că sunt de prost gust, tăieturi hiper-cinetice la melodii pop / rock și o problemă care seamănă cu emoția umană sau cu fizica reală a lumea reala. Și, pentru o perioadă, mai ales în timpul unei alergări prelungite de mașini prin Florența, în lungimea deschiderii filmului, Bay-ness-ul tuturor este cam antrenant. Ridiculitatea secvenței de deschidere are o nebunie critică, care este aproape impresionantă. După cum a spus Dave Francoșoferul de evadare viteză prin oraș, el aproape că trece peste o femeie cu un bebeluș, câțiva câini drăguți și chiar câteva călugărițe, care apoi procedează să-l alunge. Există un sentiment că Bay și scriitorii Paul Wernick și Rhett Reese (care au scris co- filmele „ Deadpool ”) îmbrățișează fanul acțiunii hiperactive de acolo, care s-a săturat de tarifele Oscar ca „ Povestea căsătoriei ” și „ Irlandezul ” și spunând: „Știm că este distracție mută, dar hai să lăsăm logica deoparte pentru câteva ore. Opriți-vă creierul și bucurați-vă doar. ” Din păcate, așa cum învață grupul ragtag din centrul filmului, chiar și cele mai bune planuri pot fi greu de urmat.

„6 Underground” este despre un miliardar ecletic ( Ryan Reynolds ) – presupune că a inventat vibrația pe care o resimți când primești un text sau un apel – care și-a falsificat propria moarte pentru a intra în subteran și a conduce o echipă de mercenari similari, oameni care sunt capabil să plece de pe rețea pentru a face lucrările pe care guvernele mondiale refuză să le facă. Într-un film care este clar conceput pentru a fi începutul unei francize, meseria lor nu este altceva decât o lovitură de stat militară, depunându-l pe liderul vicios al țării fictive din Turgistan și înlocuindu-l cu fratele său mai pașnic. A face asta va însemna uciderea a zeci de oameni în scene de acțiune de mare putere, care amintesc vag despre lucrurile pe care Bay le-a făcut în filme precum „ Bad Boys II”Și„ Transformers ”(are chiar șansa de a folosi sunetul robotului în punctul culminant). Știți doar că nimic nu este simplu, totul va implica explozii, iar numărul corpului va crește trei figuri.

Echipa, cunoscută doar prin numerele lor – Reynolds este numărul 1 – include și un spooking mortal CIA (cel mai bun interpret al filmului de departe în Melanie Laurent , care poate aduce profunzime chiar și la ceva de genul acesta și l-aș viziona în totalitate într-un spin-off serie), un hitman de înțelepciune ( Manuel Garcia-Rulfo ), un copil care a sărit în cer, care este introdus alergând în afara Duomo ( Ben Hardy ), un fost lunetist care se luptă cu PTSD ( Corey Hawkins ) și o femeie cu atât de puțin caracter că nu prea puteam să-ți spun specialitatea ei ( Adria Arjona ). Excelentul actor iranian Payman Maadi („ A Separation ”) îl interpretează pe fratele pe care echipa trebuie să-l exfiltreze și să îl plaseze la putere.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

2h 7m 2019 425 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • JetloadRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar