47 Meters Down (2017) online subtitrat

47 Meters Down
47 Meters Down (2017)

O expeditie de observare a rechinilor se transforma in cosmar. Ceea ce trebuie sa fie o experienta interesanta se transforma intr-o lupta pentru supravietuire. Doua surori raman blocate pe fundul oceanului intr-o cusca de observare. In momentul in care cablul custii se rupe, lipsa de oxigen incepe sa le afecteze. Rechinii albi, atrasi de sange, incep sa le dea tarcoale. Surorile sunt convinse ca nu vor scapa cu viata din aceasta situatie, s-au resemnat deja. Va veni cineva in ajutorul lor?
Nu există nici o îndoială că mulți vor considera thrillerul infestat de rechini „47 de metri în jos” ca fiind doar un firicel, s-a grăbit repede în producție, în speranța de a valorifica succesul hitului de vara trecută „ The Shallows”.“ Nu este tocmai cazul. De fapt, filmul a fost finalizat și setat pentru o lansare directă pe videoclip în august anul trecut, până când a fost scos literalmente cu o săptămână înainte să apară în magazine (unele exemplare chiar au reușit să alunece și să iasă pe piață) când un alt studio l-a cumpărat pentru a-i oferi o lansare teatrală adecvată în această vară, probabil în speranța de a înregistra o parte din aceeași monedă pe care a făcut-o „The Shallows”. Din păcate, fondul filmului este mai interesant decât filmul în sine, ceea ce ia o premisă intrigantă, câteva „BOO!” În mod rezonabil. momente și o pereche de conditii probabile și le risipește cu o execuție obositoare și un sfârșit atât de stupid încât aproape sfidează credința.

După ce tocmai a fost aruncată de iubitul ei în ajunul unei mari vacanțe mexicane, deoarece este aparent prea plictisitoare, Lisa ( Mandy Moore ) o invită pe sora ei mai mică petard Kate ( Claire Holt ) să vină cu ea. În timp ce se distrează, se întâlnesc cu câțiva tipuri locale care îi conving pe cei doi să vină cu ei într-o excursie, unde pot urca într-o cușcă de rechini și pot fi coborâți în apă pentru a obține o privire apropiată a marilor rechini albi. înot în ape. După nici o mică ezitare, Lisa este de acord să o facă, dar devine din ce în ce mai înțelegătoare când ajung la doc și află că barca este rickety, cușca este cu atât mai mult, iar căpitanul este nimeni altul decât Matthew Modine. Cu toate acestea, Kate o împinge să coboare și în curând vor fi coborâți în băutură.

Totul este în regulă un pic – viața în ocean este frumoasă și câțiva rechini apar la program, dar scufundarea lor de cinci metri ia o întorsătură imediată pentru tâmpenie când troliul se rupe, plonjând cușca de 47 de metri până pe fundul oceanului. . Cu doar o cantitate mică de aer rămasă în rezervoarele lor, surorile se luptă să își dea seama de o cale de ieșire din situația lor. Din păcate, sunt doar în afara domeniului radio și nu pot contacta suprafața fără a ieși din cușcă. Când Kate intră în contact, află că, dacă încearcă să înoate direct la suprafață, vor primi coturile și, cel mai probabil, vor muri. Cu toate acestea, cu aerul scăzut, rechinii încă atârnă și nu există nicio garanție reală a faptului că barca se află încă acolo, și cu atât mai puțin încercând să afecteze o salvare aparent imposibilă,

Având în vedere numărul de temeri primare în care premisa filmului se aplică, ai crede că „47 de metri în jos” nu ar avea probleme pentru ca spectatorii să se afle pe scaunele lor. Însă filmul nu reușește niciodată să-i facă să plătească. Scenariul de Johannes Roberts și Ernest Rieraeste o lucrare ciudat de grea, care nu pare să știe niciodată ce face. Scenele de deschidere care îi implică pe Kate să o convingă pe Lisa să-și cucerească temerile și să nu mai fie plictisitoare prin a intra în cușcă sunt o prostie, iar atunci când sunt de acord să meargă în ciuda naturii cutremurătoare a întreprinderii cvasi-legale de scufundare, le face să pară niște minune. Odată ce se termină pe ocean, puțin din ceea ce cei doi trebuie să-și spună reciproc este de mare interes și fac lucruri prostești pentru a-și intensifica situația – dacă cineva deține un instrument cu cea mai mare importanță, poți fi sigur. că o vor lăsa la un moment dat. Apoi, există sfârșitul bizar care, în mod inexplicabil, încearcă să arunce o răsucire în procedură exact în momentul în care nu ar trebui – să fie corect,Vine noaptea . ” Pune-o în acest fel – sfârșitul acestui film face ca sfârșitul lui „The Shallows” (singurul punct slab evident din acel film) să pară sfârșitul „ Jaws ” prin comparație.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 29m 2017 1.134 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • JetloadRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar