31 (2016) online subtitrat

31
31 (2016)

31 este un film thriller de groază 2016, regizat si scris după un scenariu de Rob Zombie in rolurile principale cu Malcolm McDowell, Richard Brake si Jeff Daniel Phillips. În 1976. De Halloween cinci persoane sunt răpite și ținuțe ostatice într-un loc numit Murder World. În timp ce sunt prinsi în capcană, ei trebuie să joace un joc violent numit 31 în care misiunea este de a supraviețui 12 ore împotriva unei bande de clovni sadici.În cazul în care supraviețuiesc pe parcursul cele 12 ore vor fi eliberați….. Vizionarul regizor care ne-a oferit “Casa celor o mie de cadavre”, “Casa celor o mie de cadavre 2” și “Halloween” vine cu povestea terifiantă a cinci angajați ai unui carnaval care sunt răpiți în ajunul Halloween-ului și ținuți captivi într-un complex mare. Aflați la mila celor care i-au răpit, ei sunt obligați să joace un joc pe viață și pe moarte numit 31. Timp de 12 ore, ei trebuie să se lupte pentru viețile lor cu o bandă de criminali.

Însă personalitatea caracteristică infecțioasă a lui Zombie și stilul abraziv al filmului conferă „31” o urgență neobișnuită care reunește alte elemente familiare și le face să coopereze într-o polemică cumplită. Susținători, susținătorii lui Trump și Clinton își pot vedea la fel de ușor adversarii respectivi ca pe adevărații răufăcători ai piesei: unii dintre clovnii malefici se identifică ca naziști și / sau misogini, iar aristocrații care își trag șirurile reprezintă o ierarhie consacrată de regi și regi blocați. factorii de decizie. Însă există un nucleu politic, greu de exprimat idiosincratic, al filmului care îl face un film de groază perfect pentru sezonul electoral, care obligă o comunitate plină de străini să lupte pentru viața lor.

Ce veți face, Zombie pare să întrebe: înclinați-vă în fața demagogilor bogați care vă aruncă împotriva semenilor dvs.? Sau veți lupta pentru voi înșivă și veți reduce oamenii care acceptă de bună voie rolurile dezumanizante?

Nu există niciun motiv de mijloc în „31”, deși antagoniștii filmului sunt, în cele din urmă, revelați ca fiind la fel de umani ca protagoniștii zombi. În timp ce se urmăresc reciproc, ambele grupuri – carnavalele bune, conduse de Charly ( Sheri Moon Zombie ) și clovnii ucigași în frunte cu ucigașul sadic Doomhead ( Richard Brake ) – se întreabă unii pe alții ca și cum ar fi așezat într-un tanc de dunk, freamături îndrăznețe pentru a lovi ținta și a le trimite trombă. Dar diferența principală dintre cele două grupuri este destul de simplă: gașca lui Charly lucrează împreună pentru a supraviețui, în timp ce echipajul lui Doomhead sunt instrumente ale stăpânilor răi, Father Doom ( Malcolm McDowell ) și Sister Serpent ( Jane Carr ).

Înainte de a fi răpiți, oamenii lui Charly se bucură în compania celuilalt. Ei fumează pot, fac (sau glumesc) relații între ele și, în general, funcționează ca unitate. Baietii lui Doomhead nu sunt aproape la fel de constienti unul de celalalt. Se laudă cu cât urăsc ceea ce simbolizează grupul lui Charly: un grup integrat de bărbați și femei albe și negre, cărora le place cu adevărat să petreacă timp unul cu celălalt. Din acest motiv, grupul lui Doomhead își arată cu adevărat umanitatea doar atunci când cerșesc pentru viața lor (mai multe despre acest lucru în scurt timp). Sunt oameni, dar aleg să nu fie, și de aceea merită să moară.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 42m 2016 591 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar