3 Idiots - 3 idioți (2009) online subtitrat

3 Idiots
3 Idiots – 3 idioți (2009)

Doi prieteni pornesc la drum, in cautarea unui amic pierdut. In calatoria lor vor avea de-a face cu un pariu demult uitat, o nunta la care trebuie sa ajunga, desi nu sunt invitati si o inmormantare care scapa de sub control.

Scriptul se bazează pe bestseller-ul lui 2004 al lui Chetan Bhagat, „Five Point Someone”, publicat pentru prima dată în engleză și ulterior tradus în hindi. Însă, în cazul în care romanul lui Bhagat s-a concentrat în totalitate asupra anxietăților la examenul de la facultate și a anticii romantice a trei prieteni studenți, „ 3 idioti ” extinde materialul într-o poveste cu proporții aproape epice, în timp ce doi prieteni au pornit într-o călătorie pentru a-l găsi pe cel de-al treilea care i-a influențat. trăiește atât de mult la universitate cu 10 ani mai devreme.

Încălzirea a făcut-o pe Farhan Qureshi (R. Madhavan) primind un apel de la omul de afaceri uleios Chatur Ramalingam (Omi Vaidya) că știe unde să-și găsească fostul coleg de student Rancho (Khan), care a dispărut în mod misterios după absolvire. Farhan își rotunjește vechiul său prieten Raju Rastogi (Sharman Joshi) și, fără altă opțiune decât să-l ducă pe Chatur, perechea a pornit pe mașina lungă spre nord, dinspre New Delhi, până în orașul din dealul Shimla.

Pe drum, mintea lui Farhan se întoarce la zilele lor la facultatea de inginerie, unde el și Raju s-au simțit presionați de familie și de societate pentru a reuși: Raju provenea dintr-un fundal sărac și Farhan (care dorea cu adevărat să fie fotograf) de la un conservator, de mijloc. clasa întâi. Prietenia lor eliberatoare cu colegul de cameră Rancho – cunoscut, de asemenea, Ranchhoddas Shamaldas Chanchad – le-a oferit o perspectivă cu totul nouă asupra vieții.

De la intrarea întârziată a lui, Khan, în formă de vopsea, domină filmul ca Rancho, un gujaian de tip free-think, care nu este năpustit de presiunile normale (încapsulat de fraza sa, „Aal izz well”) și are un talent pentru rezolvare creatoare de probleme. Acest lucru duce la o luptă în derulare cu principalul pompos, cunoscut, Viru Sahastrabuddhe (veterinar Boman Irani), supranumit prof. Virus, dar atrage atenția romantică a fiicei profului, Pia (Kareena Kapoor).

În primul din mai multe flash-back-uri de dimensiuni mari, pic-ul are grijă, împreună cu japonezii simpli, până când apare o răsucire înainte de intermitere, care aruncă o lumină nouă asupra personajului lui Rancho. Pe măsură ce prietenii își continuă odiseea în a doua parte, mai multe flashback-uri arată că Farhan și Raju sunt influențați de filosofia lui Rancho despre viață, în bine și în rău.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

2h 50m 2009 1.548 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • JetloadRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar