2:22 (2017) online subtitrat

2:22
2:22 (2017)

Dylan Branson este controlor de trafic aerian la aeroportul JFK din New York, fiind întruchiparea unui bărbat foarte stăpân pe ablitățile sale… asta până într-o zi la ora 2:22, când o lumină intermitentă îl paralizează pentru câteva clipe, evitând în ultimul moment coliziunea dintre două avioane de pasageri. Dat afara, Dylan începe să observe repetiția zilnică a unor sunete și evenimente din viața lui, care se petrec exact în același moment al fiecărei zile. Acest lucru îi trezește un deosebit interes, dar și un sentiment de amenințare. Toate aceste evenimente il atrag zilnic, în mod misterios, în gara centrală, exact la aceeași oră: 2:22 pm. În timp ce este atras într-o relație cu o femeie frumoasă ce lucrează la o galerie de artă, Sarah, care se afla într-o relație complicată cu fostul său iubit, Dylan trebuie să rupă puterea trecutului și să preia controlul timpului și al prezentului.

Cea mai memorabilă față a thriller-ului de coincidență chintzy „2:22” este timpul său ciudat. Ajunge în teatre și VOD în aceeași zi cu un album JAY-Z care favorizează și numerele, 4:44 . Cu titlurile de timp, care rareori își croiesc drum în orice mediu, care sunt șansele a două în aceeași zi și pentru un număr egal? Poate înseamnă ceva. Sau, la fel ca în mare parte din acest film supraîncărcat, poate înseamnă foarte puțin.

Michiel Huisman joacă un controlor de trafic aerian care observă tiparele din viață, după cum afirmă prin deschiderea sa vocală. Îl ajută să își facă treaba acolo unde este capabil să vadă planurile de zbor cu o calitate mai săvantă (sau cel puțin așa este prezentat), dar începe să apară în altă parte din viața sa. Când mergea cu bicicleta la Grand Central Station dimineața, observă persoane diferite care fac același lucru în aceeași ordine – femei care râd, o persoană care spune „te pot ajuta?”, Un claxon de mașină, etc. Ambianța orașului sau altceva? Chiar și mai străin, el vede modele foarte asemănătoare în stația Grand Central – cupluri îmbrățișate, femeie însărcinată, grup de copii de școală – iar la ora exactă de la 2:22 pm, un anumit tip de defecțiune se întâmplă la stație, sticlă spulberantă la întâmplare sau lumină. becurile care explodează deasupra.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

1h 39m 2017 528 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!


 
Warning! This link is a trap for bad bots! Do not follow this link or you're IP adress will be banned from the site!