21 - Șansa vieții lui (2008) online subtitrat

21
21 – Șansa vieții lui (2008)

Ben Campbell (Jim Sturgess) este un student timid, dar stralucit, la M.I.T. (Institutul de Tehnologie din Massachusetts) care – având nevoie de bani pentru taxele școlare – găsește soluția în jocurile de noroc. El este recrutat de un grup format din studenții cei mai inteligenți ai facultății, care se duc la Las Vegas în fiecare week-end, înarmați cu identități false și cu know-how-ul necesar păcălirii jocului de blackjack. În frunte cu Micky Rosa (Kevin Spacey), profesorul lor de matematică, un tip deloc ortodox și un geniu în statistică, ei au spart codul jocului de noroc. Numărând cărțile și folosind un sistem complicat de semnale, echipa poate să învingă cazinoul în stil mare. Fascinat de perspectiva banilor, de stilul de viață din Vegas și de coechipiera sa isteață și sexy, Jill Taylor (Kate Bosworth), Ben începe să întindă coarda cam tare. Deși număratul cărților nu este ilegal, miza e foarte mare. Număratul cărților nu este singura provocare; el trebuie și să aibă grija să fie întotdeauna cu un pas înaintea șefului securității cazinoului: Cole Williams (Laurence Fishburne).

Deci, cât de interesant ar fi dacă, să zicem, cineva a conceput un sistem care să utilizeze matematica simplă pentru a da un jucător de blackjack marginea deasupra dealerului? „Inspirată de” povestea din viața reală a studenților MIT care au luat cazinourile din Las Vegas pentru milioane, „21” a fost redimensionată pentru a se potrivi cu un șablon simplu de film – și este aproape la fel de distractivă precum vizionarea unui profesionist în asigurări calculând tabele actuariale.

În „21”, regizat de Robert Luketic , cel mai rău lucru de care poate fi acuzat un jucător este jocurile de noroc. „Nu renunțați la emoțiile voastre”, le spune profesorului MIT Micky Rosa studenților săi de blackjack. „Joacă sistemul.” Sfaturi bune pentru o schemă de numărare a cardurilor. Sfaturi proaste pentru un film. Dacă doriți să vedeți cum arată un scenariu formatat atunci când este de fapt pe ecran (puteți să numărați numerele de pagină în timp ce se răstoarnă și poate măsurați și marjele), „21” poate oferi o lecție practică: Cum să urmați toate „regulile” și terminați cu zero. Nu este de observat, dar ai putea să-l urmărești cu globurile oculare legate în spatele spatelui și să te bucuri la fel de mult.

Iată un alt exemplu de poveste bună, transformată într-una pur generică – fără îndoială, cu ajutorul unui seminar de scenarii și manuale de scenariu Bob McKee.

Actul I: MIT-ul Benrad Campbell ( Jim Sturgess ) este un tip alb Bostonian, nerostințos și inteligent, care lucrează cu cei mai buni prieteni ai săi (un tip gras și un persan-american) la un proiect pentru o competiție de robotică. Are într-adevăr nevoie de o bursă de 300.000 de dolari pentru a intra în școala medicală de la Harvard, dar este doar unul dintre cei 72 de talentați potențiali. El este recrutat de profesorul Rosa ( Kevin Spacey ) pentru a se alătura unui cabal secret al ghișeelor ​​cu carduri cu o schemă pentru a lovi Vegas în weekend și pentru a face avere. El rezistă. O fată frumoasă ( Kate Bosworth ) încearcă să-l uimească. El rezistă. OK, într-adevăr are nevoie de bani, așa că se alătură – dar până când poate obține suficient pentru școlarizarea completă a colegiului.

Învață sistemul blackjack într-o secvență de montaj sau două și trece testul. Fata frumoasă își mustrează progresele în încercarea de a menține o relație strict profesională.

Actul II: Echipa merge la Vegas și băieții câștigă. O altă secvență de montaj? Poate. Se cam zgâlțâie. Dar așteptați: Un tip de securitate al cazinoului, pe nume Cole Williams ( Laurence Fishburne ), începe să observe ceva – și nu un moment prea curând, deoarece își pierde toată afacerea cu software-ul biometric de înaltă tehnologie de recunoaștere a feței. Tehnologie! La dracu! Numărătoarea de carduri nu este ilegală, dar cazinourile vor să știți că, dacă sunteți prinși, ar putea să vă dea jos la subsol și să vă bată viermele.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

2h 3m 2008 385 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar