21 Bridges (2019) online subtitrat

21 Bridges
21 Bridges (2019)

„21 Poduri” începe cu înmormântarea unui polițist, un ofițer în uniformă care a scos trei dintre bărbații care l-au împușcat înainte de a cădea. Fiul tânăr al polițistului este acolo și va crește pentru a fi detectivul de poliție, André Davis, interpretat de Chadwick Boseman , pe ale cărui umeri va rula narațiunea acestui film. Predica este pasională, mâhnirea adâncă. Regizorul Brian Kirktăieturi la o lovitură aeriană din exteriorul bisericii. Genul de lucruri pe care le-ai văzut acum de sute de ori, luate de pe o dronă, privind direct pe scenă de la înălțime mare. Dar nu este ca toate celelalte lovituri de drone, deoarece tăierea are loc chiar înainte de momentul în care sutele de polițiști din afara bisericii prind un salut perfect sincronizat. Este vorba despre o lovitură de dron care își justifică existența cu o acțiune semnificativă, una care demonstrează cu acțiune importul complet al acestui eveniment.

Este un fel de direcție atentă și de editare care ajută să facă din „21 Poduri” unul dintre cei mai distractivi și mai atenți polițiști americani din memoria recentă. Boseman, care este și co-producător al filmului, face multă alergare și conducere și aruncarea pistolului și hota auto trântind aici, dar personajul său face, de asemenea, foarte multă gândire – și multă manevră. Deși nu se vorbește prea mult despre rasă, el este poziționat ca un polițist afro-american care intră pe un teritoriu, cu atât mai periculos din cauza culorii sale de piele. „21 Poduri” este din nou foarte inteligent în a face asta mai implicit decât explicit.

Legiuitorii de aici și băiatul încalcă legea vreodată, sunt un tip alb și un tip negru: Taylor Kitsch (care găsește o nișă fructuoasă în rolurile personajelor) și Stephan James sunt armate până-n dinții mici-timeri care se încalcă într-un restaurant pentru a scoate 30 de kilograme de cocaină din congelatorul său. Numai că seamănă mai mult cu 100 de kilograme și o armată aproape de polițiști vine să-i oprească. Urmează un masacru și este Davis, care are o istorie de filmări care îi pune la cale pe hackeri-ul Afacerilor Interne, care este expediat pentru a-i urmări.

Asta merge bine pentru JK Simmons, în calitate de căpitan al polițiștilor morți, care se așteaptă ca Davis să-i scoată pe ucigași odată ce îi va găsi. Davis are o strategie de seară târzie: închideți Manhattan (de unde și titlul – asta presupune închiderea a 21 de poduri, un inconvenient major chiar în orele dimineții) și „inunda insula cu albastru”. Un Davis albastru nu dorește cu el este un detectiv de narcotice și o mamă singură jucată de Sienna Miller , dar ea spune „poți să mă folosești sau să mă lupți cu mine” și având în vedere cât de dornic este alama NYPD pentru ea să fie acolo, el capitulează.

Simțiți că unele lucruri sunt bine aici? La fel și tâlharii cântați de Kitsch și James, care sunt mult mai înfățișați simpatic decât tind să fie majoritatea criminalilor. Nu faptul că „21 Poduri” își îndepărtează acțiunile. Dar, odată ce băieții răi se găsesc într-o casă sigură, cu un „curățitor” ale cărui ultime instrucțiuni către semeni este să ia câteva unități de mână cu ei în drum înaintea celorlalți polițiști din coada lor, Something Rotten In Danemarca. tema preia definitiv. Împărțind lucrurile împreună, Davis își dă seama că trebuie să țină în viață cel puțin unul dintre acești tipi.

Scenariul, de Adam Mervis și Matthew Michael Carnahan , nu încearcă să învârte capul spectatorului cu o mulțime de răsuciri. În schimb, își propune să vă mențină investiți în ratiocinațiile proprii ale lui Boseman / Davis și imperativele morale pe care le acordă la fiecare nouă descoperire pe care o face. Dar, desigur, filmul se referă și la standoff, tiruri, alergări la picior, urme de mașini și multe altele. Ceea ce Kirk oferă într-un stil economic, strâns. Și totul în mai puțin de o oră și patruzeci de minute. În aceste zile nu este nici o mică tentă de a lega un thriller inteligent de acțiune cu o asemenea siguranță și este revigorant să vezi.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 3,00 din 5)
Încarc...

1h 39m 2019 523 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • JetloadRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar